dringende care artsen Opmerking viagra Nederland Wells fargo geldmarktrente
Nederlands | Français | English | Deutsch  
RSS feedTwitterTwitter

Kloosterwinkel

Rechts van het poortgebouw is de kloosterwinkel van de abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven voor iedereen vrij toegankelijk. Te koop zijn de negen soorten La Trappe-bier van Bierbrouwerij 'De Koningshoeven' en bijbehorende glazen. In geschenkverpakkingen ideaal voor cadeaus. Uit eigen huis zijn ook brood- en banketproducten, chocolade en jam.

Verder worden in de winkel voornamelijk artikelen verkocht die in andere kloosters zijn gemaakt, zoals zeep, kaas, jam en mosterd. Daarnaast zijn er likeur, kaarsen, iconen, devotiebeelden en kunst-/fotokaarten te koop. Er is ook een uitgebreid aanbod van religieuze boeken. Op zoek naar unieke relatie-geschenken? Neem contact op met de kloosterwinkel en laat een verrassend en stemmig pakket samenstellen: e-mail: kloosterwinkel@koningshoeven.nl.

 

Abdijproducten nu ook via Kloosterwinkelonline.nl

Op Koningshoeven maken we bier, kaas, chocolade, jam en andere lekkernijen. De monniken bieden producten uit het klooster voortaan ook online aan. Via www.kloosterwinkelonline.nl kunt u producten bestellen van de abdij en brouwerij. In de webshop staan nu acht zeer fraai vormgegeven geschenkverpakkingen met producten van topkwaliteit.

 

Bakkerij

De broeders Wolfgang en Thomas (resp. links en rechts op de foto) bakken het brood voor onder meer de abdij en de kloosterwinkel. Gebakken worden bierbostel- en krentenbrood. Het bierbostelbrood is op dinsdag, donderdag en zaterdag vers in de winkel verkrijgbaar. Dit brood wordt bereid van de gerst die overblijft ná het brouwproces en is daardoor vitamine- en vezelrijk. Tenzij tijdig besteld is het brood verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Naast brood worden roomboterkoekjes en chocolade (tabletvormen) gemaakt, die het logo van de abdij hebben.

 

Openingstijden Kloosterwinkel:


- winterseizoen: 1 november tot 1 januari:

maandag: 13.30-17.00 uur

dinsdag t/m vrijdag: 12.00-17.00 uur

zaterdag: 12.00-18.00 uur

zondag: 15.00-16.45 uur

 

De Kloosterwinkel is gesloten op 25 en 26 december en Nieuwjaarsdag 1 januari.


- winterseizoen: 1 januari tot 1 april:

dinsdag t/m vrijdag: 13.30-17.00 uur

zaterdag: 12.00-18.00 uur

zondag: 15.00-16.45 uur


- zomerseizoen: 1 april tot 1 november:

maandag: 13.30-18.00 uur

dinsdag t/m zondag: 12.00-18.00 uur


Informatie over het Proeflokaal en rondleidingen in de brouwerij: tel.: +31 (0)13 572 26 50 of www.latrappe.nl.

 


> naar boven