Nederlands | Français | English | Deutsch  
RSS feedTwitterTwitter

Kloosterwinkel

Rechts van het poortgebouw is de kloosterwinkel van de abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven voor iedereen vrij toegankelijk. Te koop zijn de negen soorten La Trappe-bier van Bierbrouwerij 'De Koningshoeven' en bijbehorende glazen. In geschenkverpakkingen ideaal voor cadeaus. Uit eigen huis zijn ook brood- en banketproducten, chocolade en jam.

Verder worden in de winkel voornamelijk artikelen verkocht die in andere kloosters zijn gemaakt, zoals zeep, kaas, jam en mosterd. Daarnaast zijn er likeur, kaarsen, iconen, devotiebeelden en kunst-/fotokaarten te koop. Er is ook een uitgebreid aanbod van religieuze boeken. Op zoek naar unieke relatie-geschenken? Neem contact op met de kloosterwinkel en laat een verrassend en stemmig pakket samenstellen: e-mail: kloosterwinkel@koningshoeven.nl.

 

Bakkerij

De broeders Wolfgang en Thomas (resp. links en rechts op de foto) bakken het brood voor onder meer de abdij en de kloosterwinkel. Gebakken worden bierbostel- en krentenbrood. Het bierbostelbrood is op dinsdag, donderdag en zaterdag vers in de winkel verkrijgbaar. Dit brood wordt bereid van de gerst die overblijft ná het brouwproces en is daardoor vitamine- en vezelrijk. Tenzij tijdig besteld is het brood verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Naast brood worden roomboterkoekjes en chocolade (tabletvormen) gemaakt, die het logo van de abdij hebben.

 

Openingstijden Kloosterwinkel:


- zomerseizoen: 1 april tot 1 november:

maandag: 13.30-17.00 uur

dinsdag t/m zondag: 12.00-18.00 uur

 

- winterseizoen: 1 november tot 1 april:

dinsdag t/m vrijdag: 13.30-17.00 uur

zaterdag: 12.00-18.00 uur

zondag: 15.00-16.45 uur

 Informatie over het Proeflokaal en rondleidingen in de brouwerij: tel.: +31 (0)13 572 26 50 of www.latrappe.nl.


> naar boven