Kerstnachtmis 2019

Kerstnachtmis 2019

Kerstnachtmis 2019

28 oktober 2018 - Toegangskaarten voor de Kerstnachtmis

Op Abdij Koningshoeven wordt Kerstmis gevierd met elke dag een Heilige Mis en in de Kerstnacht een nachtmis. Waar de Heilige Mis steevast vrij toegankelijk is, hanteert Abdij Koningshoeven voor de Kerstnachtmis bij hoge uitzondering een systeem met toegangskaartjes. Deze zijn vanaf dinsdag 3 december verkrijgbaar in de Kloosterwinkel.

Grote belangstelling

Reden van het uitgeven van de toegangskaartjes is de grote belangstelling voor de Kerstnachtmis. Met het oog op de veiligheid wil de abdij het aantal kerkgangers in de hand houden. Door toegangskaartjes te verstrekken, kan ze zicht houden op het aantal mensen dat de Kerstnachtmis zal bijwonen. Omdat er tijdens de Kerstnachtmis geen collecte wordt gehouden, vraagt de abdij voor de toegangskaartjes een vrijwillige bijdrage van € 3,00 p.p. U kunt voor de aanschaf van de kaartjes vanaf 2 december a.s. terecht in de Kloosterwinkel. Het reserveren van toegangskaarten is niet mogelijk.

De Kerstnachtmis begint op 24 december om twaalf uur ’s nachts. Het toegangshek naar de abdijkerk gaat om 23.30 uur open. Ná de viering is er gelegenheid om elkaar in het gastenhuis van de abdij een zalig Kerstfeest te wensen.