Kisi-kids musical Emmaüs

Kisi-kids musical Emmaüs

Kisi-kids musical Emmaüs

14 maart 2023 -

22 april 2023: musical ‘Emmaüs… Op zoek naar jou’ 
in première bij Abdij Koningshoeven

Op 22 april 2023 om 15.00 uur staat er iets bijzonders te gebeuren bij Abdij Koningshoeven. Dan gaat hier ‘Emmaüs… Op zoek naar jou’ in première. Deze musical van Bas en Cissy Suijkerbuijk wordt opgevoerd door de kinderen van KISI - God’s Singing Kids. Het belooft een middag te worden vol zang, dans en meeslepend acteerwerk.

De musical vertelt het verhaal van Kleopas en Maria uit Emmaüs. Ze zijn op zoek naar geluk en ontmoeten een geweldig iemand die ze inspireert en een betere toekomst belooft. Maar geheel onverwachts verdwijnt hij ook weer uit hun leven. Weg droom, weg gelukkige toekomst. Radeloos keren Kleopas en Maria terug naar huis. Onderweg komt er een vreemdeling op hun pad die een stukje met hen meeloopt…

Premièretour
‘Emmaüs… Op zoek naar jou’ is de eerste grote productie van KISI - God’s Singing Kids na de stille coronajaren. De opvoering van de musical bij Abdij Koningshoeven maakt onderdeel uit van een premièretour die naast Berkel-Enschot ook Venray, Oosterhout en Deventer aandoet.

Tickets bestellen
De musical is geschikt voor iedereen vanaf vier jaar. Wilt u erbij zijn als de KISI-kids op 22 april a.s. het podium van de abdij betreden? Bestel dan snel uw tickets! Dit doet u eenvoudig online op www.emmaus-musical.nl (verkrijgbaar vanaf € 9,99 per stuk). Wees er snel bij, want op = op. Meer informatie vindt u op www.kisi.nl.

KISI Nederland
KISI – God’s Singing Kids is in 1993 opgericht in Oostenrijk, als kinderkoor in de parochie van Altmünster. Het initiatief is  uitgegroeid tot een internationale familie van kinderen, jongeren en volwassenen die met liederen en musicals God willen ontdekken, talenten ontwikkelen en elke dag met Jezus leven. De Nederlandse afdeling is actief met een KISI-stichting.