Concert in Kerstsfeer

Concert in Kerstsfeer

Concert in Kerstsfeer

muzikale benefiet voor ziekenpost Oeganda

Op zondagmiddag 17 december 2017 vindt in de abdijkerk van Koningshoeven het jaarlijkse Kerstconcert plaats. Muzikanten en koor werken wederom belangeloos mee aan een sfeervolle uitvoering, waarvan de opbrengst ten goede komt aan een ziekenpost in Ssanje, Oeganda. Kaarten zijn nu te koop, onder meer in de Kloosterwinkel.

Het Kerstfeest is de gelegenheid bij uitstek om het leven te vieren en ‘het tere kind te omgeven met zorg’. Dat is precies wat de broeders ook met dit kerstconcert beogen: de kraamafdeling van de ziekenpost financieren, gevestigd bij het trappistenklooster in Ssanje. Toegewijde medewerkers van deze post zijn elke dag in touw om zorg te verlenen aan kinderen en vrouwen. Hun bevlogenheid kan extra (financiële) middelen daarbij goed gebruiken. 

Vivaldi, Bach en Rutter

Het concert op 17 december is het zevende Kerstconcert dat op Abdij Koningshoeven wordt gehouden. Ook dit jaar staat de middag bol van de sfeervolle muziek: een strijkorkest, een kamerkoor en verschillende blokfluitensembles brengen werken van onder anderen Vivaldi, Bach en Rutter. Na afloop staan Glühwein en chocolademelk klaar om het concert gezellig af te sluiten. 


Kaarten zijn nu te koop

De kaarten voor dit Kerstconcert zijn nu te koop via abdijkerstconcert@gmail.com of in de Kloosterwinkel van de abdij. In de winkel kunt u niet reserveren. Prijzen:

  • Volwassenen en kinderen vanaf zestien jaar: € 12,00 p.p.
  • Kinderen tot zestien jaar: € 6,00 p.p.

Het concert in de abdijkerk begint 15.00 uur, de kerk gaat om 14.30 uur open.