Eucharistieviering weer toegankelijk voor publiek

Eucharistieviering weer toegankelijk voor publiek

Eucharistieviering weer toegankelijk voor publiek

7 juli 2020 - Sinds zondag 5 juli 2020 is de eucharistieviering van 11.00 uur in de abdijkerk weer toegankelijk voor publiek. Voorlopig mogen maximaal honderd personen elke zondag deze Heilige Mis bijwonen. Dit gaat wel gepaard met extra maatregelen om ieders gezondheid te waarborgen. Zo zijn de plaatsen in de kerk weliswaar vrij maar werken we met een aanmeldprocedure. Verder is meezingen voorlopig niet toegestaan.

Inschrijven
Om de H. Mis bij te wonen, moet u zich vooraf inschrijven. Dit kunt u hier doen, van maandag tot en met zaterdag 18.00 uur. Let op: alle andere vieringen op zondag en doordeweeks zijn nog niet toegankelijk voor publiek.

Bevestiging
Het inschrijfformulier vraagt naar uw naam en e-mailadres. Ter bescherming van uw privacy bevat de inschrijving enkele authenticatiestappen. Deze stappen moet u nemen om een bevestiging van uw inschrijving te ontvangen (denk aan akkoord gaan met het privacyreglement en het aangeven dat u geen robot bent). Ervaart u problemen bij het inschrijven? Stuur een e-mail naar reserveer@koningshoeven.nl.

Huisregels
Bezoekt u de H. Mis, dan kunt u via de grote ingang de kerk binnen. Wij vragen u bij binnenkomst in de hal van de kerk naar uw inschrijvingsbevestiging en naar uw gezondheid. Daarna reinigt u uw handen en kunt u het misboekje meenemen. Aan het einde van de viering mag u de kerk weer via de grote ingang verlaten. De achterste kerkgangers vertrekken hierbij als eerste. Zoals u gewend bent, komt u bij het verlaten van de kerk langs de offerblokken voor uw financiële bijdrage. Gebruikt u liever geen contant geld, dan kunt u uw bijdrage ook overschrijven via de bank op bankrekeningnummer NL92 INGB 0001 0722 51 t.n.v Abdij Koningshoeven. Wij danken u bij voorbaat hartelijk.

Verhinderd? Laat het ons weten
Heeft u zich ingeschreven, maar kunt u onverwachts niet naar de H. Mis komen? Laat het ons weten. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar reserveer@koningshoeven.nl. Dan kunnen wij anderen de mogelijkheid geven om de viering bij te wonen.

Ook open: Proeflokaal en Kloosterwinkel
Langzaam maar zeker gaan de activiteiten op het terrein van de abdij weer van start, uiteraard met inachtneming van de RIVM-maatregelen. Zo zijn ook de Kloosterwinkel en het Proeflokaal sinds juni weer geopend. Het Gastenhuis blijft nog even gesloten. Dit gaat, onder voorbehoud, op 1 september 2020 open.