Jongeren zijn welkom!

Jongeren zijn welkom!

Jongeren zijn welkom!

11 november 2019 - Abdij Koningshoeven ondersteunt graag initiatieven die jongeren in aanraking laten komen met onderwerpen als bezinning, geloof en bewustwording. Vandaar dat de abdij gastheer is van de Jongerenretraite komend voorjaar, georganiseerd door Margreet Chatelion Counet-Sanders. Zij is pastor en jongerenwerkster van de parochie St. Maria Magdalena in Bemmel.

De Jongerenretraite vindt van 13 tot en met 15 maart 2020 plaats bij de abdij. Tijdens deze dagen gaan de jongeren op zoek naar het antwoord op de vraag ‘Wie ben ik, waar kom ik vandaan en wat is de weg die ik nog mag gaan?’ De jongeren verblijven in het gastenhuis van Koningshoeven, werken mee in de abdij, gaan gesprekken aan met de monniken en vieren samen met hen de gebedstijden. Ter afsluiting krijgen de jongeren een rondleiding door de brouwerij en doen ze mee aan een bierproeverij.

 

Het complete programma van de Jongerenretraite vindt u hier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Margreet Chatelion Counet-Sanders via margreetsanders@hotmail.com of een e-mail sturen naar het gastenhuis van Koningshoeven: gastenhuis@koningshoeven.nl.