Kerstconcert 2023: kaartverkoop start 6 november

Kerstconcert 2023: kaartverkoop start 6 november

Kerstconcert 2023: kaartverkoop start 6 november

6 november 2023 - Op zondag 17 december 2023 vindt om 15.00 uur in de abdijkerk van Abdij Koningshoeven het jaarlijkse Kerstconcert plaats. 

Kaarten zijn vanaf vandaag te koop via www.kloosterwinkelonline.nl

Het is alweer het 11e Kerstconcert dat Abdij Koningshoeven in de sfeervolle week vóór Kerstmis organiseert. Het muzikale programma staat onder leiding van Peter van Aerts en biedt een variatie aan werken van componisten als Mozart, Ramirez, Heinichen en Rutter. De stukken worden uitgevoerd door de broeders van Koningshoeven, organist Mark van Platen, een strijkorkest van Factorium, een blokfluitensemble, het Oisterwijks Kamerkoor en het Veldhovens Kamerkoor. Na afloop van het concert staan de chocolademelk en Glühwein klaar.

Online bestellen en betalen

De kaarten voor het Kerstconcert 2023 zijn vanaf vandaag exclusief te koop via www.kloosterwinkelonline.nl. Hier kunt u veilig bestellen en meteen betalen (het reserveren van kaarten is niet meer mogelijk). Na ontvangst van uw betaling stuurt Abdij Koningshoeven de kaarten per post naar u toe.

De kaarten kosten € 17,50 per stuk voor volwassenen en € 6,00 per stuk voor kinderen tot 16 jaar. (Consumptiebonnen à € 1,50 zijn alleen verkrijgbaar in de Kloosterwinkel.)

Bestel tickets voor volwassenen

Bestel tickets voor kinderen tot 16 jaar

Opbrengsten naar Oeganda

Alle musici werken belangeloos aan het concert mee. De opbrengsten van de kaartverkoop komen ten goede aan de aanplant van een bamboeplantage bij de middelbare school die Abdij Koningshoeven liet bouwen in Oeganda.