Meeleefdagen 2019

Meeleefdagen 2019

Meeleefdagen 2019

5 april 2019 - Monnik worden? Leef met ons mee!

Een leven als monnik… Heb jij het weleens overwogen? Of kwam het nooit in je op maar is je nieuwsgierigheid nu geprikkeld? Dan nodigen we je graag uit om een paar dagen met ons mee te leven. 

Onze gemeenschap organiseert voor iedereen tussen de 20 en 45 jaar ‘meeleefdagen’. Deze vinden plaats van vrijdagmiddag 31 mei tot zondagmiddag 2 juni 2019. Tijdens dit weekeinde zul je ontdekken hoe het is om in een gemeenschap als de onze te leven. Want als monnik leven wij anders dan de mensen ‘buiten’. God staat bij ons centraal, ons levensmotto is Ora et labora: Bid en werk. Op deze wijze zoeken wij God en vinden wij geluk. Samen en wereldwijd.

Tijdens de meeleefdagen bid, werk, eet en leef je samen met de broeders. Je verblijft in het gastenhuis van Koningshoeven. Twee keer per dag is er een korte inleiding over het monastieke leven aan de hand van een getuigenis van één van de broeders. Deelname is gratis.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Abt Bernardus van Koningshoeven: abt@koningshoeven.nl. We hopen je van harte je in mei te mogen begroeten.