Nieuw in de Kloosterwinkel: stijlvolle onderzetters

Nieuw in de Kloosterwinkel: stijlvolle onderzetters

Nieuw in de Kloosterwinkel: stijlvolle onderzetters

11 maart 2020 - Sinds enkele weken verkoopt de Kloosterwinkel nieuwe onderzetters, voorzien van stijlvolle afbeeldingen van de negen La Trappe-bieren. De onderzetters zijn milieuvriendelijk geproduceerd en nu verkrijgbaar in de winkel.

“Misschien vraagt deze of gene zich af waarom onderzetters zo belangrijk zijn”, glimlacht broeder Wigbert. “Het gaat immers ‘maar’ om een plaatje onder je glas ter bescherming van de tafel. Toch vormen onderzetters al jarenlang een relevant artikel in onze Kloosterwinkel, als nevenproduct van het bier zelf.”

Tot voor kort lagen er onderzetters in de winkel met authentieke afbeeldingen van verschillende La Trappe-merken. “Een vleugje nostalgie speelde bij veel kopers een rol”, weet broeder Wigbert. “En je kon je vrienden er natuurlijk mee laten zien welk bier jouw voorkeur had.” De voorraad raakte echter op. Dat was het sein om over nieuwe onderzetters na te denken. Wigbert: “De brouwerij beschikt over prachtige sfeerfoto’s van onze negen La Trappe-bieren. Zo ontstond het idee om daar onderzetters van te maken, negen verschillende dus.”

Aanbieding
In samenwerking met Thijssen Sales Service is een gloednieuwe onderzetter-lijn ontworpen. Deze komt van de hand van Rob Thijssen die ook al jaren naar tevredenheid het (wens)kaartenassortiment in de winkel verzorgt. De productie van de nieuwe onderzetters vond op een verantwoorde wijze, zonder vervuilende stoffen, plaats. Bovendien is elke onderzetter voorzien van een onderlaag van 100% kurk.

De onderzetters zijn nu verkrijgbaar in de Kloosterwinkel voor € 2,50 per stuk. Zo kan iemand eenvoudig alleen de onderzetter aanschaffen met een afbeelding van het lievelingsbier. Wie kiest voor negen verschillende exemplaren betaalt € 20,00 en krijgt er dus eentje cadeau.

Foto: De nieuwe onderzetter-lijn van La Trappe.