Open Kloosterdag  2017

Open Kloosterdag 2017

Open Kloosterdag  2017

24 mei 2017 - Open Kloosterdagen op 10 en 11 juni. Komt u ook?

Tijdens de Open Kloosterdagen op 10 en 11 juni a.s. zet Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven in Berkel-Enschot haar klooster open voor publiek. Geïnteresseerden kunnen dan een kijkje nemen in een deel van de abdij en wandelen in de natuur rondom het klooster.

Programma zaterdag 10 juni
Op zaterdag 10 juni staat de kloosterwandeling op het programma. Deze begint om 15.00 uur. Onder leiding van een monnik wandelt u gedurende anderhalf uur door de tuinen en de bossen rondom Abdij Koningshoeven. Deze wandeling is alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn; de ondergrond is ook niet berijdbaar met rolstoelen en rollators. Wandelt u mee? Meld u voor deze wandeling aan via info@koningshoeven.nl onder vermelding van ‘Kloosterwandeling’. U bent van harte welkom!
 
Programma zondag 11 juni
Op zondag 11 juni is een gedeelte van de abdij te bezichtigen. Vanaf 13.00 uur staat elk uur een rondleiding op het programma onder leiding van een monnik. De laatste bezichtiging begint om 16.00 uur. De monnik die u begeleidt, vertelt u onder meer over het trappistenleven op Abdij Koningshoeven. Reserveren of aanmelden is niet nodig. We verzamelen elk uur bij de grote kloosterpoort aan de Eindhovenseweg 3, waar vervolgens de rondleiding start. Komt u ook?