Warm welkom voor drie nieuwe broeders

Warm welkom voor drie nieuwe broeders

Warm welkom voor drie nieuwe broeders

8 juni 2023 - In april 2023 hebben we op onze abdij drie nieuwe broeders mogen verwelkomen: dom Ogechukwu, broeder Placidus en broeder Pachomius. Daarmee komt het aantal trappistenmonniken van Abdij Koningshoeven op negentien personen.

Dom Ogechukwu (62) was zeventien jaar lang prior van de trappistenpriorij Illah in Nigeria. Hij blijft voor een sabbaticaljaar op Koningshoeven. Naast de nodige ontspanning verricht hij werkzaamheden in de Kaasmakerij.

Broeder Placidus (28) is een grootgeprofeste monnik van ons dochterhuis Our Lady of Victoria in Oeganda. Hij is voor studie naar Nederland gekomen en zal aan de Universiteit van Tilburg theologie gaan studeren. Naast zijn studie werkt hij in de bakkerij van Koningshoeven.
Broeder Pachomius (32) is een kleingeprofeste monnik, eveneens afkomstig van ons dochterhuis Our Lady of Victoria. Hij is ook voor studie naar Nederland gekomen en zal eveneens aan de Universiteit van Tilburg theologie gaan studeren. Het studeren combineert hij met werken in onze imkerij.