Wat doen we dit jaar met kerst 2022 ?

Wat doen we dit jaar met kerst 2022 ?

Wat doen we dit jaar met kerst 2022 ?

11 november 2022 - Abdij Koningshoeven zit middenin de voorbereidingen voor het kerstfeest van 2022. De kerstperiode gaat hier traditiegetrouw gepaard met vieringen en een sfeervol kerstconcert.

De data en tijdstippen van de vieringen rond kerstmis en nieuwjaar zijn inmiddels gepland, u vindt ze hier.  Alle vieringen zijn vrij toegankelijk, met uitzondering van de mis in de kerstnacht waarvoor toegangskaarten nodig zijn. Deze zijn vanaf zondag 27 november a.s. te koop in de Kloosterwinkel voor een vrijwillige bijdrage van € 3,00 p.p.

 

18 december: Kerstconcert

Op zondag 18 december 2022 vindt in de kerk van de abdij ook het jaarlijkse Kerstconcert plaats. Dan luiden muzikanten, koor en broeders gezamenlijk en muzikaal het kerstfeest in. De kaartverkoop is inmiddels gestart en er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar in de Kloosterwinkel van Abdij Koningshoeven. De opbrengst komt ten goede aan de inrichting van het natuurkundelokaal van de secundairy school bij het trappistenklooster in Ssanje, Oeganda. Klik hier voor meer informatie over het concert en het Oegandese doel. Het concert zelf is reeds uitverkocht!