Kosten en reserveren

Kosten en reserveren

Kosten

Een verblijf van een volledig etmaal, inclusief maaltijden, kost € 52,50 p.p. (betaling met PIN). U heeft de beschikking over een eenpersoonskamer, een eigen douche en een eigen toilet. Zorg bij voorkeur zelf voor een laken/handdoekpakket.

Voor jonge mensen (onder de 25 jaar) en mensen met een geldig bewijs van kleine uitkering geldt een aangepaste prijs.

Reserveren

In het gastenhuis worden de kamers flink aangepast. De consequenties daarvan kunnen we nog niet overzien. Tot zolang worden geen nieuwe reserveringen aangenomen. Via een e-mail kunt u de gastenbroeder vragen om een bericht, zodra de reserveringen weer worden opengesteld.

Wandelaars van Ons Kloosterpad kunnen wel informeren naar een overnachtingsmogelijkheid.

Groepsboekingen

Het gastenhuis is open voor groepen van (voorlopig) max. 10 leden (incl. begeleiders) die tot een parochie, een gemeente of een ander verband behoren en een duidelijk invulling geven aan de dagen (met minimaal 2 overnachtingen). Deelname aan het koorgebed moet hierin een vaste plaats hebben. Het is mogelijk om een zaal te boeken voor de groepsactiviteiten

T/m juni 2023 zijn er geen datums meer beschikbaar voor groepsboekingen. Boeken voor najaar 2023 is voorlopig nog niet mogelijk.

Afmelden

Individuele gasten kunnen zich tot tien dagen vóór de dag van aankomst kosteloos afmelden, tenzij om gezondheidsredenen.

Groepen moeten dat tot drie weken voor de dag van aankomst doen.

Jongeren

Zie onze pagina exclusief voor jonge mensen